Alanya Sevdalısı Alman Çiftten Bisiklet Yarışçılarına Hediye

Alanya Belediyespor ve Alanya Doğa Sporları Kulübü'nün (ALDOSK) başarılarını yakından takip eden Alanya sevdalısı Alman...

Alanya Belediyespor ve Alanya Doğa Sporları Kulübü'nün (ALDOSK) başarılarını yakından takip eden Alanya sevdalısı Alman cift Claude-Roswitha Schlinger, sporcuların antrenmanlarda kullanmaları için 4 adet yarış bisikleti hediye etti.

Geçen yıl 3 adet bisiklet hediye eden çift, “Biz de sürekli bisiklet kullanıyoruz. Hem sağlık, hem trafik açısından mükemmel bir ulaşım aracı. Alanyalı bisikletçilerin Türkiye’deki başarılarını yakından takip ediyoruz.” dedi.

Alanya’dan Antalya’ya kadar cadde ve sokaklarda gruplar halinde dolaşan bisikletçileri görünce çok sevindiğini ifade eden Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, bisiklet kullananların, şehrin trafik yoğunluğunu aldığını dile getirdi. Bisiklet sporunun Türkiye’deki başkenti olacaklarını belirten Sipahioğlu, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Yeni Alanyalı dostlarımıza teşekkür ederim. Geçen yıl sporcularımıza üç bisiklet hediye etmişlerdi, şimdi de Salcano Alanya takımına dört bisiklet hediye ettiler. Bu bisikletler burada sembolik olarak kalmayacak, bu bisikletlerle kazanılacak yarışlarla Alanya’yı gururlandıracağız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz