Alanya Ticaret Ve Sanayi Odası Seçimleri

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Başkanı Mustafa Tuna, ALTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Başkanı Mustafa Tuna, ALTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı.

ALTSO Meclis Başkanı Tuna, ilçedeki bir otelde düzenlediği basın toplantısında ALTSO seçimlerinin 16 Mart'ta yapılmasının kararlaştırıldığını belirtti.

Bu doğrultuda esnaf, sanayici ve turizmci üyelerin destekleriyle yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu açıklayan Tuna, Alanya için önemli hedeflerinin olduğunu belirtti.

Alanya'da yaz turizmindeki yoğunluğun kış mevsiminde de devam etmesi için çalışacağını kaydeden Tuna, "Şehrin göz bebeği havalimanı ile küçük esnafları rahatlatacak bir çalışma içerisinde olacağız. Kısacası Alanya'da yeniliklerin öncüsü olmak istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Basın toplantısına ALTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan, yönetim kurulu üyeleri ile bazı sivil toplum örgütleri de katıldı.

Muhabir: Mustafa Kurt

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: