Alanya'da 12.12.12'de 22 Bebek Dünyaya Gözlerini Açtı

Alanya'da 22 çift 12.12.2012 tarihinde bebek mutluluğu yaşadı.

Alanya'da 22 çift 12.12.2012 tarihinde bebek mutluluğu yaşadı.

Alanya'da yüzyılın son şanslı günü olarak adlandırılan 12.12.2012 tarihinde 22 çift, anne ve baba olma mutluluğunu yaşadı. Bu çiftlerden Ahmet ve Rabia Parlayüksel'in Özel Anadolu Hastanesi'nde dünyaya gelen, Mustafa adı verilen bebeklerinin doğum saatinin de 12.12 olarak kayıtlara geçmesi dikkati çekti.

Ahmet Parlayüksel, bebeklerinin özel bir günde doğmasının mutluluk verici olduğunu ifade ederek, "Allah herkese bunu nasip etsin" diye konuştu.

Reklam
Reklam

2 kızın ardından bir de erkek çocuklarının olduğunu kaydeden anne Rabia Parlayüksel ise doğumun özel bir tarihte gerçekleşmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Özel Anadolu Hastanesi Başhemşiresi Figen Alkan, yoğun bir gün geçirdiklerini bildirdi. Alkan, "Bu özel anı yeni bebekleri olan ailelerle birlikte geçirdiğimiz için çok mutluyuz" dedi

Muhabir: Mustafa Kurt / Bekir Bektaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: