Alanya’da 3 bin 700 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Antalya’nın Alanya ilçesine, Gaziantep’ten kargoyla gönderilen 3 bin 700 paket gümrük kaçağı sahte sigara ele...

Antalya’nın Alanya ilçesine, Gaziantep’ten kargoyla gönderilen 3 bin 700 paket gümrük kaçağı sahte sigara ele geçirildi.

Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele Grup Amirliği, aldığı bir istihbaratı değerlendirdi. Sahte sigara gönderildiği belirlenen kargo şirketinde, alıcısı beklenen 3 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Gaziantep’ten gönderildiği belirlenen sahte sigara paketlerinin bulunduğu kolilerinin üzerinde otel temizlik malzemesi yazdığı ve koli üzerinde bulunan 3 ismin de sahte olduğu belirlendi. Sahte sigara kolisine el koyan polis, gerçek alıcıların kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Ele geçirilen sahte sigaraların Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’ne teslim edildiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: