Alanya'da 3 Bin Ecstacy Hap Ele Geçirildi

Antalya'nın Alanya ilçesinde polis yaklaşık 3 bin adet ecstacy uyuşturucu hap ele geçirdi. Operasyonda uyuşturucu...

Antalya'nın Alanya ilçesinde polis yaklaşık 3 bin adet ecstacy uyuşturucu hap ele geçirdi. Operasyonda uyuşturucu hapları ilçeye getiren 1'i kadın 3 kişi gözaltına alındı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Oranize İşlerle Mücadele Amirliği (KOM) ilçeye uyuşturucu getirileceğini öğrendi. KOM ekipleri ilçe girişi Dinek mevkiinde düzenlediği operasyonda A.E.(39), Z.E. (34) ile E.M. (21)'in üzerinde arama yaptı. Lara ve Ben isimli narkotik dedektör köpeklerinin de katıldığı operasyonda zanlıların üzerinde 2 bin 710 adet uyuşturucu ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili A.E.(39), Z.E. (34) ile E.M. (21) gözaltına alındı. Sorguya alınan zanlıların uyuşturucu hapları Alanya'dan getirdiklerini söylediği öğrenildi. Zanlılar sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: