Alanya’da 4 Kilogram 200 Gram Esrar Ele Geçirildi

Antalya’nın Alanya ilçesinde polis düzenlediği operasyonda 4 kilogram 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili...

Antalya’nın Alanya ilçesinde polis düzenlediği operasyonda 4 kilogram 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili yakalanan 2 kişi tutuklandı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Amirliği ekipleri, bir ihbar üzerinde Garaj civarında yakaladığı B.C.’nin üzerinde arama yaptı. Üzerinde 19 gram esrar ele geçirilen B.C.’nin evindeki aramada ise 4 kilogram 180 gram esrar maddesi bulundu. B.C. ile olayla ilgisi olduğu tespit edilen M.G. de yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

KOM’da sorgulamaları tamamlanan B.C. ile M.G. adliyeye sevk edildi. İfadeleri alınan zanlılar adli mercilerce tutuklanarak cezaevine konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: