Alanya'da 5 Ayrı Trafik Kazasında 6 Kişi Yaralandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen 5 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Güllerpınarı...

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen 5 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Güllerpınarı Mahallesi Navalıoğlu Caddesi'nde meydana gelen kazada M.A.G(65) idaresindeki 34 JE 2160 plakalı otomobil, yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen Ali Özen'e (17) çarptı. Çarpmanın şiddetiyle asfalt zeminde metrelerce sürüklenen Özen, yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çağrılan ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özen, tedavi altına alınırken, otomobil sürücüsü M.A.G ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı'nda ise, M.G.K(18) idaresindeki 07 NOG 07 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaldırıma yöneldi. Burada yaya olarak ilerleyen 7 yaşındaki Şahin Tanrıverdi'ye çarpan otomobil, yön tabelasına çarparak durabildi. Ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şahin Tanrıverdi, tedavi altına alınırken, sürücü M.G.K ise polis tarafından gözaltına alındı.

Cikcilli Beldesi'nde ise B.Ç(18) idaresindeki 07 NFK 71 plakalı motosiklet, H.T'nin (43) kullandığı 07 NVC 32 plakalı otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü B.Ç ve motosiklette yolcu olarak bulunan 16 yaşındaki arkadaşı İ.Ç yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine çağrılan ambulanslarla kaldırıldıkları Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, otomobil sürücüsü H.T gözaltına alındı.

Cikcilli Beldesi Saray Beleni Mahallesi'nde meydana gelen bir diğer kazada ise, Eğri Köprü üzerinde yaya olarak ilerleyen 49 yaşındaki Ali Sönmez'e plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir otomobil çarparak kaçtı. Ağır yaralanan Sönmez, yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, polis kazaya karışarak kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Sugözü Mahallesi Çevre Yolu üzerinde ise, M.B.A(32) idaresindeki 07 HEU 19 plakalı motosiklet, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Selami Doğan'a (33) çarptı. Yaralanan Doğan, ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsü M.B.A. ise polis tarafından gözaltına alınmasının ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: