Alanya'da Bayram Denetimi

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Ramazan Bayramı dolayısıyla şekerleme imalathaneleri, satıcılar ve pazar yerlerinde hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Ramazan Bayramı dolayısıyla şekerleme imalathaneleri, satıcılar ve pazar yerlerinde hijyen denetimi gerçekleştirdi. Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü denetimlerini artırdı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar, gazetecilere yaptığı açıklamada, denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığını söyledi. Bayramın yaklaşmasıyla özellikle tatlı imalathaneleri, pastahaneler, şekerleme satıcıları ve pazar yerlerindeki denetimleri artırdıklarını ifade eden Rüzgar, "Ramazan Bayramı boyunca nöbetçi elemanlarımız olacak. Gıda denetimlerine bayramda da devam edeceğiz" dedi. Bayram hazırlığı kapsamında denetlenen iş yerlerine herhangi bir ceza işlemi uygulanmadığını ifade eden Rüzgar, denetlemelerin Ramazan Bayramı boyunca devam edeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: