Alanya'da Dede Ve Toruna Araç Çarptı

Antalya'nın Alanya ilçesinde marketten ekmek alarak bisikletle evlerine dönerken tüp yüklü bir aracın çarptığı 74...

Antalya'nın Alanya ilçesinde marketten ekmek alarak bisikletle evlerine dönerken tüp yüklü bir aracın çarptığı 74 yaşındaki şahıs yaralanırken, 7 yaşındaki torununun burnu bile kanamadı.

Kaza, Alanya’nın Cumhuriyet Mahallesi Çevreyolu üzeri Tosmur Belediyesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hamit Alkaç (74), 7 yaşındaki torunu Tufan Can Atkı’nı yanına alarak bisikletiyle marketten ekmek almaya gitti. Ekmeklerini alan dede ve torun, dönüş yolunda bisikletle yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışırken Mehmet G. idaresindeki 07 HCL 85 plakalı tüp yüklü pikap çarptı. Çarpmanın etkisiyle dede asfalt zemine, torunu ise yol ortasında bulunan refüjün üzerine fırladı. Kazada sol bacağı kırılan Hamit Alkaç, vücudunun çeşitli yerlerinden de yaralandı. Torunu Tufan Can Atkı ise kazayı burnu dahi kanamadan atlattı. Hamit Alkaç, çevredeki vatandaşlar tarafından yol ortasından alınarak orta refüjde bulunan bir ağacın altına yatırıldı. İlk müdahalesi olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan Alkaç, ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Pikap sürücüsü Mehmet G. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Hamit Alkaç'tan geriye kalan ekmekler vatandaşlar tarafından savrulduğu yoldan toplanırken, Tufan Can Atkı'ya ise yoldan geçen vatandaşlar sahip çıktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: