Alanya'da Fuhuş Operasyonu

Alanya ilçesinde bir otele düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptığı ve fuhşa aracılık ettiği iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.

Alanya ilçesinde bir otele düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptığı ve fuhşa aracılık ettiği iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Güllerpınarı Mahallesi Anılgan Sokak'ta bulunan bir otelde, fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptığı iddiasıyla Kırgızistan uyruklu A.K. ile fuhşa aracılık ettiği gerekçesiyle M.K. (53) gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından M.K. adliyeye sevk edildi. Kırgızistan uyruklu A.K, yasal işlemlerin ardından sınır dışı edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: