Alanya’da Kapkaç Zanlıları Yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir motosiklet tamircisinden emanet olarak aldıklarını iddia ettikleri motosikletle birisi Alman uyruklu...

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir motosiklet tamircisinden emanet olarak aldıklarını iddia ettikleri motosikletle birisi Alman uyruklu iki kadının çantalarını çalan 2 kapkaççı, polisin takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 12 Haziran’da Obagöl mevkisi Cumhuriyet Mahallesi'nde Alman uyruklu turist Wenche Moen kaldırımda yürüdüğü sırada omzunda asılı olan çantası motosikletli 2 kişi tarafından kapkaç yöntemiyle çalındı. Olay sonrası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde ifadesine başvurulan Moen, zanlıların oluşturduğu suçlu albümü gösterildiğinde daha önce hırsızlık ve kapkaç suçlarından çok sayıda sabıkası bulunan Barış R.'yi ve yine hırsızlık suçundan sabıkalı İlyas T.’yi teşhis etti. Zanlılar, dün akşam kapkaç olaylarında kullandıkları iddia edilen 07 E 4198 plakalı motosikletle Sugözü Mahallesi'nde bir restoran önünde yakalanarak gözaltına alındı. Motosikletin yapılan plaka sorgusunda ise Aykut T'ye ait olduğu tespit edildi. Aynı mahallede ikamet eden Aykut T'nin zanlılara motosikleti emanet verdiği belirlenirken, Aykut T. de yardım ve yataklık suçundan gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Zanlıların kapkaç yoluyla çaldıkları eşyaları Eski Antalya Yolu Belediye Mezarlığı’nın üst kısmında çalılık alana attıkları öğrenildi. Belediye ekiplerinin de desteğiyle çalılık alanda yapılan aramada, içerisinde iki kimliğin bulunduğu boş bir çanta bulundu. Kimlikler sahiplerine teslim edilirken, 2 zanlı Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: