Alanya’da kavga: 2 yaralı

Antalya’nın Alanya ilçesinde kent merkezinde yol yüzünden çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 3...

Antalya’nın Alanya ilçesinde kent merkezinde yol yüzünden çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi de gözaltına alındı.

Bostancıpınarı kavşağında 23 ES 8335 plakalı minibüste bulunan 3 kişi ile minibüsün arkasında bulunan 07 US 125 plakalı otomobilde bulunan 2 kişi arasında yol vermeme yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sopalı kavgaya dönüştü. İddiaya göre, minibüsten inen sürücü Ş.K (24) ile M.D (41) ve G.D. (23), otomobilden inen M.U (34) ve C. B'ye (35) kaldırımdaki ağaç dallarını kırarak yaptıkları sopalarla saldırdı.

Reklam
Reklam

Kavgada başından aldığı darbelerle M.U ağır, C.B. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ş.K ile M.D ve G.D.' de ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: