Alanya'da "kol Kurtarma" Operasyonu

Alanya'da iş makinesinin yağ deposuna kolunu sıkıştıran bir kişi 2 saatlik operasyonun ardından kurtarıldı.

Alanya'da iş makinesinin yağ deposuna kolunu sıkıştıran bir kişi 2 saatlik operasyonun ardından kurtarıldı.

Alanya'da Türkler beldesinde bir otele ait inşaat alanında iş makinesinin yağ deposunu temizleyen kepçe teknik servis elemanı Şakir Topal'ın (25) kolu yağ deposuna sıkıştı.

Mesai arkadaşlarının uğraşmasına rağmen Topal'ın kolu yağ deposundan çıkartılamadı. Daha sonra olay yerine 112 Acil servis ekipleri ve Alanya Belediyesi itfaiye ekipleri geldi.

Yaklaşık 2 saat süren çalışmayla iş makinesine ait yağ deposu kesilerek Topal'ın kolu çıkartıldı. Operasyonun ardından 112 Acil servis aracında ilk müdahalesi yapılan Topal'ın sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Reklam
Reklam

Topal, gazetecilere yaptığı açıklamada yağ deposunu temizlemek istediğini ancak kolunun şişmesi nedeniyle çıkaramadığını söyledi.

Muhabir: Mustafa Kurt

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: