Alanya'da Kol Operasyonu

Antalya'nın Alanya ilçesinde kolunu loder iş makinesinin yağ deposuna sıkıştıran teknik servis teknisyeni kolu için...

Antalya'nın Alanya ilçesinde kolunu loder iş makinesinin yağ deposuna sıkıştıran teknik servis teknisyeni kolu için 2 saat operasyon yapıldı.

Alanya'nın Türkler beldesinde bir otelin çevre düzenlemesi için çalışan iş makinelerinin yağ deposunu temizlemek için çalışan Şakir Topal (25), kolunu yağ makinesinin borusuna sıkıştırdı. Kolunu çıkaramayan Topal, çevredekilere haber verdi. Arkadaşları yağ deposunu iş makinesinden söktü. Yağ deposu sökülmesine rağmen kolu çıkmayan Topal için arkadaşları da bir çare bulamadı.

Reklam
Reklam

Olay yerine 11 sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye kaza kırım aracı olay yerinde Topal için seferber oldu. 2 saat boyunca kolun çıkarılması için çalışıldı. Doktorlar tarafından merhem ve ağrı
kesici desteği verilen Topal'ın kolu uzun uğraşlar sonucu borudan çıkarıldı.

Kameralara borudan çıkarılan koluyla gülerek selam veren Topal, ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Topal, önemli bir durumun olmadığını ve kolunun da iyi olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: