Alanya'da Trafik Kazasında Yaralanan Çocukların Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Antalya'nın Alanya ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir aracın altında kalan ikiz...

Antalya'nın Alanya ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir aracın altında kalan ikiz kardeşlerin sağlık durumu iyiye gidiyor.

Çevre Yolu üzerinde meydana gelen kazada 27 yaşındaki Erdem Ekim'in kullandığı otomobil, yoldan çıkarak 6 metrelik duvardan bir iş yerinin önünde uçtu. O sırada iş yeri önünde oynamakta olan ikiz kardeşlerden 5 yaşındaki Ümmühani Rümeysa ve Zeynep Sultan Süvari aracın altında kaldı. İkiz kardeşler kazayı hafif yaralarla atlatırken, sürücü Erdem Ekim ise yaşamını yitirmişti.

Reklam
Reklam

ÇOCUKLARIMIN ÖLDÜĞÜ SANDIM

Kazada üzerine düşen otomobil nedeniyle yaralanan Zeynep Sultan Süvari'ni tedavi yapılarak taburcu edilirken, ikiz kardeşi Ümmühani Rümeysa Süvari, başına aldığı ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbe nedeniyle hastanenin Çocuk Cerrahi Servisinde tedavi görüyor. Hayati tehlikeyi atlatan küçük kızı annesi bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Anne Emine Süvari, çocukları oynarken birden ışık ve bir otomobilin alt kısmını gördüğünü söyleyerek, “Akşam eşimi bekliyordum. Araba farıyla arabanın altını gördüm. O anda otomobil aşağıya düştü. Çocukların yanına gittim. Aracın altından çocuklarımı çekip aldım. O anda öldüklerini sandım ancak ayağı hareket edince içim ferahladı. Oraya demir korkuluk yapılmalı bütün çocukların başına gelebilir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: