Alanya’da Üç Kişi 24 Gündür Kayıp

Alanya ilçesinde yaşayan Rus uyruklu kadın, eşi ve arkadaşından 24 gündür haber alınamıyor. Polis, en...

Alanya ilçesinde yaşayan Rus uyruklu kadın, eşi ve arkadaşından 24 gündür haber alınamıyor. Polis, en son yaylaya gittiklerini söyleyerek evden ayrılan 3 kişinin bulunması için araştırma başlattı.

Polis yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Alanya'da bir hamamda kasiyer olarak çalışan Rus uyruklu Nadejda Gürdal, kocası Alper Gürdal ve arkadaşları İlyas Durmuşkaya, 26 Ekim'de akrabalarını arayarak yaylaya piknik yapmaya gideceklerini söyleyerek evden ayrıldılar. Aradan geçen 24 gün içinde, Gürdal çiftini arayan Nadejda Gürdal'ın yakınları kızları ve damatlarından haber alamayınca Alanya'ya geldi.

Reklam
Reklam

Polise başvuran Rus aile, Gürdal çifti ile İlyas Durmuşkaya'nın bulunmasını istedi. Polis, kayıp üç kişinin bulunması için araştırma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: