Alanya'da Uyuşturucu Operasyonu

Alanya İlçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi.

Alanya İlçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi.

Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup amirliği tarafından sokaklarda uyuşturucu satan kişilere yönelik 4 aydır süren takibin ardından önceki gün gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi. Operasyonda Selahattin A (25) Diyarbakır'da, Ömer S .(19), Mesut Ç (32) Mersin'de, Uğur Y. (24), Polat D. (37), Hayrettin Y. (39) ve Mehmet Mustafa T. (25) Alanya'da gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Şüphelilerin kaldıkları evlerde yapılan aramalarda, 10 kilo 111 gram esrar, 100 uyuşturucu hap, 1 içimlik kokain ile 1 tabanca ve 19 mermi ele geçirildi. Operasyonda daha önce yapılan operasyonlarda da dört kişi tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: