Alanya'da Vahşi Cinayette Karar Duruşması Yarın

Antalya'nın Alanya ilçesinde hırsızlık amacıyla girdiği evde karnında 14 haftalık bebeği ile vahşice öldürülen kadının...

Antalya'nın Alanya ilçesinde hırsızlık amacıyla girdiği evde karnında 14 haftalık bebeği ile vahşice öldürülen kadının katil zanlısı, yarın karar duruşmasında hakim karşısına çıkacak.

21 Kasım'da Şekerhane Mahallesi Yayla Yolu Kavşağı'ndaki evinde 14 haftalık hamile Sevilay Cevkiroğlu’nu (30) boğazını bıçakla keserek hunharca öldüren ve altınlarını çalarak kaçan cinayet zanlısı H.S, yarın karar duruşmasında hakim karşısına çıkacak. “Canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürmek ve suçu gizlemek, delillerini ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak” suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve yağma suçundan da ayrıca 18 yıla kadar hapsi istenen H.S'nin duruşması yarın saat 09.00'da Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılacak.

Reklam
Reklam

Alanya'da daha önce çatı izolasyonunda çalıştığı Tahir Cevkiroğlu’nun (32) kuyumcu olduğunu bilerek eve giden zanlı, kapıyı açan Sevilay Cevkiroğlu’na izolasyonunu yaptığı çatı katına kontrol etmek için anahtarı istemişti. Kapıyı kapatan Sevilay Cevkiroğlu, durumdan kocasını haberdar etmek için cep telefonuyla aradığında anahtarı vermemesini söyleyince tekrar kapıyı açmış ve H.S'ye anahtarı eşinden alabileceğini söyleyince H.S, zorla içeri girerek genç kadının ağzını kapatıp boğazını kestikten sonra göğüs ve kasık bölgesinden bıçaklayarak evdeki altınları alarak kaçmıştı. Cep telefonu ile karısına ulaşamayınca eve giden ve kapıyı çilingir yardımıyla açtıran Tahir Cevkiroğlu, eşini kanlar içinde yerde bulmuş ve özel hastaneye kaldırılan Cevkiroğlu ve karnındaki bebeği yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olay sonrası harekete geçen polis, H.S’yi Gazipaşa ilçesinde otobüsle kaçmaya çalışırken yakalayarak gözaltına almıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: