Alanya'daki Hırsızlık Zanlısının Ev Sahibini Yaralaması

Alanya ilçesine bağlı Oba beldesinde, hırsızlık amacıyla girdiği evde ev sahibi kadını bacağından tabancayla yaralayan zanlı gözaltına alındı.

Alanya ilçesine bağlı Oba beldesinde, hırsızlık amacıyla girdiği evde ev sahibi kadını bacağından tabancayla yaralayan zanlı gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, evine girdiği Naciye Yiğit'i bacağından yaraladıktan sonra kaçan zanlının yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Alınan eşkal sonucu isminin A.Ç. olduğu belirlenen zanlı, olayda kullandığı tabancayla yakalandı. Öte yandan, Alanya Devlet Hastanesine kaldırılan Naciye Yiğit'in durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yiğit, yaptığı açıklamada, dışarıdan gelirken komşularının evde bir kişinin olduğunu söylediğini, içeriye girdiği sırada zanlının kendisine ateş açtığını söyledi. Yiğit, "Sol bacağımdan yaralandım, adam da kaçtı" dedi. Oba beldesinde bir eve hırsızlık amacıyla giren A.Ç, bu sırada ev sahibi Naciye Yiğit'in eve gelmesi üzerine tabancayla ateş açmış, Yiğit bacağından yaralanırken, zanlı kaçmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: