Alanya'daki Trafik Kazası

Alanya'da bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan bir kişi tedavi gördüğü hastanede 8 gün sonra hayatını kaybetti.

Alanya'da bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan bir kişi tedavi gördüğü hastanede 8 gün sonra hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre kaza, geçtiğimiz hafta sonu Kestel beldesi D-400 karayolunda, ağabeyine ait motosikletle gezintiye çıkan Ahmet Aydemir idaresindeki 07 HBV 33 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan Aydemir ağır yaralandı. Ambulansla Alanya Devlet Hastanesine kaldırılan Aydemir, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Aydemir, kazadan 8 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ahmet Aydemir'in cenazesi, ilçedeki Kestel Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: