Alanyalı Bekrioğlu Çiftinden Okul Protokolü

Antalya'nın Alanya ilçesinde hayırsever Bekrioğlu çiftinin yaptıracağı okulun protokolü imzalandı.Hayırsever Güzin ile Veliddin Bekrioğlu çiftinin...

Antalya'nın Alanya ilçesinde hayırsever Bekrioğlu çiftinin yaptıracağı okulun protokolü imzalandı.

Hayırsever Güzin ile Veliddin Bekrioğlu çiftinin yaptıracağı Veliddin-Güzen Bekrioğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin protokolü Alanya Kaymakamlığı'nda Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın katılımıyla imzalandı. Törene Kaymakam Erhan Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu, belde belediye başkanları ile Güzin ve Veliddin Bekrioğlu çifti katıldı.

İmzayı atan Vali Altıparmak, 24 derslikli Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin Antalya bölgesinde hayırseverlerin yaptığı 98. protokol olduğunu kaydetti. Antalya ve Alanya'da eğitim kalitesinin artmasında hayırseverlerin çok büyük katkısı olduğuna dikkat çeken Vali Altıparmak, kamunun yetmediği yerde hayırseverlerin ön plana çıkması çok önemli olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Antalya'nın son 3 yıl içinde okullaşmada 30.'ncu sıralardan 3.'lüğe kadar çıktığını ifade eden Vali Altıparmak, okuma yazma onanında da 40'lardan birinciliğe kadar çıktığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: