Alanyaspor Teknik Direktörü Altıparmak:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Alanyaspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Final niteliğindeki Tepecikspor maçı ligin en zor deplasmanlarından biriydi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Alanyaspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Final niteliğindeki Tepecikspor maçı ligin en zor deplasmanlarından biriydi. Şampiyonluğun güçlü iki adayının birbiriyle oynamasından dolayı mutlak kazanmamız gereken bir maçtı" dedi. Altıparmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, zorlu Tepecikspor maçını galibiyet ile tamamladıklarını için mutlu olduklarını söyledi. Tepecik maçının ikinci yarısında gösterilen performansın galibiyeti getirdiğini belirten Altıparmak, "Final niteliğindeki Tepecikspor maçı ligin en zor deplasmanlarından biriydi. Şampiyonluğun güçlü iki adayının birbiriyle oynamasından dolayı mutlak kazanmamız gereken bir maçtı" diye konuştu. Maçın ilk yarısında dengeli bir oyun olduğunu, rakiplerinin biraz daha üstün oynadığını dile getiren Altıparmak, ikinci yarıda ise futbolcularının kazanma hırsı ve mücadelesinin galibiyeti getirdiğini anlattı. Maçın ikinci yarısını neredeyse tek kale oynadıklarını vurgulayan Altıparmak, şöyle konuştu: "2 gol attık, bunun yanında 4-5 yüzde 100 pozisyonu kaçırdık. Futbolcuların ikinci yarıda gösterdiği kazanma hırsından memnunum. Galibiyeti taraftarlara, sevdiklerimize ve yönetime armağan ediyoruz. Alanyaspor, şampiyonluk yolunda her şeyi hak eden bir takım. Kalan 10 haftada stadyumun dolduran taraftarları görmek istiyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz