Alaplı Aktif Spor Kulübü Başkanı Uğuz:

ZONGULDAK (AA) – Alaplı Aktif Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz, "Kulübümüz bir yılda büyük başarılara imza atarak 2012-2013 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası'na katıldı" dedi. 

ZONGULDAK – Alaplı Aktif Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz, "Kulübümüz bir yılda büyük başarılara imza atarak 2012-2013 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası'na katıldı" dedi. Uğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 56 takımın yer aldığı Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası'nda Alaplı Aktif Spor Kulübü olarak mücadele ettiklerini söyledi. Yaklaşık bir yılda elde edilen başarılar dolayısıyla satranç kulüplerinin profesyonel bir yapıya kavuştuğunu ifade eden Uğuz, şöyle konuştu: "Kulübümüz bir yılda büyük başarılara imza atarak 2012-2013 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası'na katıldı. 56 takımın yer aldığı şampiyonada kulübümüz 6. sırada mücadelesini sürdürüyor. Satranç kulübümüzde ikisi yabancı toplam 15 sporcu bulunuyor. Bizim tek hedefimiz şampiyonada ilk üçe girerek Türkiye İş Bankası Süper Liginde mücadele etmektir. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. Takımız Denizli'de devam eden şampiyona da mücadelesini sürdürüyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: