Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu:

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'ın Zonguldak ve Bartın'ın birleşerek büyükşehir

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'ın Zonguldak ve Bartın'ın birleşerek büyükşehir olması önerisine sıcak baktığını bildirdi.

Çimenoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zonguldak ve Bartın'ın birleşmesinin her iki il için de son derece hayırlı olacağını söyledi.

Toptan'ın sunduğu teklifi Alaplı olarak desteklediklerini ifade eden Çimenoğlu, şunları söyledi:

"Öneri bana göre her iki il için çok önemli bir adımdır. Zonguldak ve Bartın'ın birleşerek büyük şehir olması önerisine sıcak bakıyoruz. Yeni yasa ile büyükşehir olacak illere ekonomik anlamda büyük destek gelecektir. Gelirleri artarak yeni yatırım alanları açılacaktır. Bölgemizin gelişmesi için bu öneri kırılma noktasıdır. Küçük düşünmeye gerek yok. Büyük düşünüp büyükşehir olalım. Bana göre çok akılcı bir fikirdir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Cem Sürmeneli

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz