Alaplı Chp’de Sessiz Ve Sade Kutlama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı ilçe Teşkilatı tarafından CHP’nin 89.kuruluş yıldönümü sade bir törenle kutlandı.CHP...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı ilçe Teşkilatı tarafından CHP’nin 89.kuruluş yıldönümü sade bir törenle kutlandı.

CHP Alaplı ilçe Teşkilatı Afyonkarahisar da meydana gelen ve 25 askerin şehit düştüğü patlama dolayısıyla CHP’nin 89.kuruluş yıldönümü sade bir törenle kutladı.

Afyon’da cephanelik patlaması sonucu 25 askerin şehit olması nedeniyle CHP’nin 89.kuruluş yıldönümü kutlamalarını etkiledi. CHP örgütlerinde olduğu gibi Alaplı İlçe Başkanlığınca Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşunun ardından İstiklal marşının okunmasıyla tören sona erdi.

Reklam
Reklam

CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, "Bugün Büyük önderimiz Atatürk tarafından kurulan CHP’nin 89.yıldönümünü kutluyoruz. Afyonkarahisar da meydana gelen 25 askerimizin şehit olduğu facianın acısını yüreğimizde hissediyoruz. Şehitlerimiz arasında Alaplı ve Çaycuma’da evlatlarımız var. Ulusça acımızı paylaşıyoruz. Bu nedenle sadece Atatürk Anıtı’na çelenk sunduk’’ dedi.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, yönetim kurulu üyeleri ve CHP’li belediye meclis üyeleri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: