Alaplı Emniyetinden Bayram Tedbirleri

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürü İsmail Baş, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven ortamı içinde...

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürü İsmail Baş, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven ortamı içinde geçirmeleri için gereken tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, bayram öncesi ve bayramda vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla gereken tüm önlemlerin alındığını belirtti. Vatandaşları da her türlü hırsızlık ve benzeri olaylara karşı daha dikkatli olmaları konusunda uyaran Baş, “19 ve 21 Ağustos 2012 tarihleri arasında kutlanacak olan Ramazan Bayramı süresince vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla halkın yoğun olarak alışveriş yaptığı, alışveriş merkezlerinde meydana gelebilecek, hırsızlık, kapkaç, yan kesicilik ve benzeri olayların önlenmesi için yaya ve motorize ekipleri görevlendirilmiştir. Ayrıca trafiğin yoğunlaşacağı ana yollar ile ilçe merkezinde bulunan cadde ve kavşaklarda bayram süresince ek trafik ekipleri görevlendirilerek gerekli tedbirler alınmıştır. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar güvenli ve huzurlu günler temenni ederiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: