Alaplı Emniyeti'nden Ramazan Tedbirleri

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürlüğü Ramazan ayında vatandaşların huzurlu bir Ramazan ayı geçirebilmesi için bir...

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürlüğü Ramazan ayında vatandaşların huzurlu bir Ramazan ayı geçirebilmesi için bir dizi tedbir aldı.

Alaplı Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların huzurlu bir Ramazan ayı geçirebilmesi için bir dizi tedbirler alındığı belirtildi.

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzurlu bir Ramazan ayı geçirebilmesi için gereken tedbirleri almış bulunmaktayız. Özellikle Ramazan ayında meydana hırsızlık olaylarının yaşanmaması için denetimleri artırdık. Ramazan ayında özellikle öğlen saatlerinde ve akşam iftar ile teravi namazı saatlerinde hırsızlık vakaları meydana gelmektedir. Vatandaşlarımızın özellikle bu saatlerde çok dikkatli olması gerekiyor. Hava sıcaklarının artması dolayısıyla vatandaşlarımız evlerinden ayrılarak serinlemek için ya denize ya da serin yerleri tercih etmektedir. Bu saatlerde hırsızlık olayları meydana gelmektedir. Bunun yanı sıra akşam iftar ile teravi namazı saatleri arasında da iftar davetleri olması dolayısıyla hırsızlık olayları meydana gelme olasılığı yüksek olduğundan vatandaşlarımızın daha dikkatli olmalarını istiyoruz”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: