Alaplı İmam Hatip Lisesinden Müftü Bektaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi İmam Hatip Lisesi Müdür Vekili Mutlu Erdur, Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş’a hayırlı...

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi İmam Hatip Lisesi Müdür Vekili Mutlu Erdur, Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Alaplı İmam Hatip Lisesi Müdür Vekili Mutlu Erdur, beraberinde Müdür Yardımcısı Ali Demirel, Kuran-ı Kerim Dersi Öğretmeni Dilek Aydın, Arapça dersi Öğretmeni aynı zamanda Alaplı Müftülüğü Ulu Camii İmam Hatipi Bekir Çiftçi ve öğrenci temsilcileri ile birlikte Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ziyarette konuşan Alaplı İmam Hatip Lisesi Müdür Vekili Mutlu Erdur, Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş’a görevinde başarılar dilerken, Alaplı İmam Hatip Lisesinin eğitim-öğretim sosyal ve kültürel faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alaplı İmam Hatip Lisesi ile Alaplı Müftülüğünün birbirleriyle etkileşim içerisinde olmasının önemine değinerek eğitim-öğretim ve diğer faaliyetlerde Müftülük ve Alaplı’daki din görevlileri olarak ellerinden gelen her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: