Alaplı kara teslim oldu

Alaplı'da kar yağışı vatandaşlar ve esnaflar için kabusa dönüştü

Alaplı ilçesinde Cumartesi akşam saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı teslim aldı. Belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmaları sürerken, bazı sürücüler ise yolda kaldı. Belediye çalışmalarında başarısız oldu.Köy yolları ana yollar dışında hemen hemen hepsi kapalı.Ekmek taşıyan araçlar köylere çıkamadı.Özel İdare Şantiyesine ait grayder arıza yaptı

Sürekli yağan kar sonrasında bazı araçlar yolda kaldı. Belediye ekipleri temizlik çalışmalarına başladı.Yetesiz kalınca Orman işletmesi grayderi çağrıldı.Grayderi taşlıyan çocuklar çamlarını kırdı. Özellikte siteler mevkiinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yayalarda yürümekte zorlandı. Ambulansların da zorlandığı yolda kar temizlik çalışmalarının sürekli olarak yapılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Belediye ana yolları açmakta yetersiz kaldı.Şehir merkezi Ali Alp caddesi ve Hükümet caddesi temizlenemedi. Vatandaşları kendi araçlarını kurtarmak için kar temizlediler.

Dükkan önlerini ve kadırımları esnaflar temizlediler.

112 Acilin bulunduğu eski SSK Dispanser Binasısının önü temizlenemediğinden 112 aracı çıkamadı.Akşam saatlerinde çıkabildi.

Sular kesildiğinden vatandaşlar ve esnaf mağdur kaldı.Bidonlarla su taşıyanlar taşıma suyla çay yapan esnaflar görüldü.

Terminale ve Karşıyaka'ya giden gelen vatandaşlar köprü temizlenmediğinden zor gidip gelebildiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz