Alaplı Kasımlı İlk ve Ortaokulu Türkiye ikincisi oldu

“Yılın Kaliteli Okulu-Kurumu” kategorisinde Alaplı Kasımlı İlkokul-Ortaokulu Türkiye 2. Oldu.

2012-2013 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında “Yılın Kaliteli Okulu-Kurumu” kategorisinde Alaplı Kasımlı İlkokul-Ortaokulu Türkiye 2. Oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2012-2013 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 61 il arasında ilk 10′a girme başarısını elde eden Alaplı Kasımlı İlkokul ve Ortaokulu Türkiye ikincisi oldu.

Yılın kaliteli kurumu kategorisinde 61 il arasında ilk 10′a girme başarısını elde eden Alaplı Kasımlı İlkokul ve Ortaokulu’ Ankara’da düzenlenen dereceye giren okulların belirlendiği ödül törenine katıldı.

Reklam
Reklam

2.lik ödülünü Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’dan alan Kasımlı İlkokul ve Ortaokulu Müdürü Erdal Yılmaz ve okul ekibi büyük bir mutluluk yaşadı.

Zonguldak il Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, “MEB 2012-2013 öğretim yılı Eğitimde Toplam kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli ekibi kategorisinde 76 il arasında ilk 10′a girme başarısını elde eden Kdz. Ereğli Ormanlı İlk ve Ortaokulu ve Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 61 il arasında ilk 10′a girme başarısını elde eden Alaplı Kasımlı İlkokul ve Ortaokulu Türkiye 2.incisi olması bizleri gururlandırdı. Her iki okulumuzda kalite beratını Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’dan aldı. Milli Eğitim Bakanımız emeği geçen herkese teşekkür etti. Bizi çok memnun etti. Mutluluğumuzu kelimelerle ifade etmek mümkün değil, belde ve köy okulunun bu başarıları örnek teşkil etmektedir. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran da Kasımlı İlk ve Ortaokulu’nun Türkiye ikincisi olmasının kendilerini onurlandırdığını belirterek okul yönetimine, ekibine, öğrencilerine ve tüm katkı sağlayan paydaşlara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Alaplı Kasımlı İlkokul-Ortaokul Müdürü Erdal Yılmaz, yaptığı açıklamada, Yılın kaliteli Kurum Okulu Türkiye ikincisi Olmaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi.

Ödülümüzü Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcıdan almanın ayrı Mutluğunu yaşadıklarını ifade eden Yılmaz, şöyle dedi;

2012-2013 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında “Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu” kategorisinde ilk 10 kurum arasında yer alarak saha ziyaretine kalmıştık. Saha ziyaretlerini ardından Ankara’da düzenlenen törenle en kaliteli kurum-okul kategorisinde Türkiye 2. Olduk. Ve Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı’nın elinden ödülümüzü aldık. Burada emeği gecen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ekip işiydi biz ekip olarak bunu başardık. Bize destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tüm okullarımıza örnek olur.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz