Alaplı Müftüsü Baş: "Yaz Kur'an Kurslarında, Sevgi Ve Hoşgörü Aşılanacak"

Alaplı Müftüsü Hüseyin Baş, yaz Kur'an kurslarında öğrencilere sevgi ve hoşgörü aşılayacaklarını bildirdi.

Alaplı Müftüsü Hüseyin Baş, yaz Kur'an kurslarında öğrencilere sevgi ve hoşgörü aşılayacaklarını bildirdi.

Baş, yaptığı açıklamada, 18 Haziran'da yaz Kur'an kurslarının başlayacağını, kurslarda görev alacak din görevlileri ve kurs öğreticilerine yönelik eğitim seminerlerinin sona erdiğini belirtti.

Yaz Kur'an kurslarının çocukları için önemli olduğunu ifade eden Baş, "Yaz Kur'an kurslarında, sevgi ve hoşgörü aşılanacak. Kurslarda ayrıca sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere de yer verilerek, öğrencilerin kurslara olan ilgisinin artırılmasını ve devamlılığını sağlamak istiyoruz. Kurslarımızda geçen yıl uygulamaya başladığımız verimliliğin artırılması amacıyla teknolojik imkanlardan faydalanarak kurs ve camilere bir adet diz üstü bilgisayar ve projeksiyon cihazı kazandırdık. Kurslarımız 17 Ağustos'ta sona erecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz