Alaplı Müftüsü Umreden döndü

8 Mart günü gecesi Alaplı ve Zonguldak'tan 302 kişi ile umreye giden Müftü Hüseyin Baş umreden döndü

Mart günü gecesi Alaplı ve Zonguldak'tan 302 kişi ile umreye giden Müftü Hüseyin Baş umreden döndü

8 Mart 2012 günü gecesi Merkez Camiinde yatsı namazından sonra yapılan tören ile ilçemizden Diyanet İşleri Başkanlığı Organizasyonu ile umreye giden, İlçe Müftümüz Hüseyin BAŞ ve Din Görevlisi İrfan SARIOĞLU, Mollabey camii imamı Ali Rıza Karaca ve Bektaşlı cami imamı Adem Uzun’un da aralarında bulunduğu 34 umrecimiz kutsal topraklardan döndü.

Dün saat 14.00 sıralarında ilçemize gelen grubu aileleri ve akrabaları karşıladı.

Reklam
Reklam

Umre İçin Kutsal Topraklara Giden Hemşerilerimiz Memleketlerine Zemzem, Hurmayla Birlikte Döndüler.

Umre için Kutsal Topraklara gitmeye hak kazanan ve giden hemşerilerimiz 20 gün kaldıkları Medine ve Mekke’de ziyaret ve tavaflarını yaptıktan sonra Alaplı'dan sevenlerinin dualarıyla ayrılışlarının üstünden yirmi iki gün geçtikten sonra memleketlerine zemzem hurma ve hediyelik eşyalarla döndüler.

Alaplı İlçe Müftüsü Baş , kutsal toprakların insanın içini açan apayrı bir havası olduğunu vurgulayarak: “Bu dönemde sadece bizimle Alaplı'dan 35 kişilik kafile Beytullah’ı görmek için umre yolculuğuna çıktı.Benim kafilemde toplam 302 kişi vardı. Yolda geçen iki gün zaman dâhil yirmi iki gün sürdü gidiş ve gelişimiz. İnsanı manevi olarak besleyen, ibadet aşkıyla dolduran Beytullah’ı, gücü, hali, vakti yerinde olan her Müslüman’ın ziyaret etmesi gereklidir.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: