Alaplı okulları çevreye duyarlı

En fazla atık pili toplayan okullar Alaplı'dan.

Taşınabilir Pil Üreticileri Derneği (TAP)’ın Zonguldak’taki beş belediye ile işbirliği yaparak düzenlediği ödüllü “Atık Pil Toplama Kampanyası”nda, Alaplı ilçesi okulları büyük başarı sağladı. Alaplı’dan iki okul birinciliği ve ikinciliği kazanırken; 5 okul da, ilk 10 arasında yer aldı. Kampanyada birinci olan Çatak İlköğretim Okulu masa tenisi takımıyla; TOKİ Okçular İlköğretim Okulu ise satranç takımı ile ödüllendirildi.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, kampanyada ikinciliği elde eden TOKİ Okçular İlköğretim Okulu’na, satranç takımı ödülünü teslim etti. Satranç takımı eğitim tahtasından, öğrencilere ilk eğitimi veren Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, satrancın önemini anlatarak öğrencilere satranç öğrenmeleri tavsiyesinde bulundu. Çimenoğlu bu kampanyaya emek veren tüm okulların öğrencilerini, öğretmenlerini ve velilerini de tebrik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz