Alaplı Sanayi Sitesine 5 kamera konulacak

Alaplı Emniyet Müdürlüğü TDP Büro Amirliği ile Sanayi Sitesi esnafları huzur toplantısı yaptı

Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Büro amirliğince Sanayi Sitesi esnaflarının katıldığı huzur toplantısı düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, Toplum Destek Polisi Erdal Çıldıroğlu, tarafından 2011 yılı faaliyetleri sinevizyon eşliğinde anlatıldı.

Toplantıda konuşan Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, İlçedeki güvenlik kameraların hırsızlık olaylarını azalttığını belirterek, sanayi girişlerine kameralarla donatılması gerektiğini söyledi.

Sanayi sitesine 5 giriş bölgesine kamera takılması konusunda destek vermeye hazır olduklarını anlatan Baş, şöyle konuştu;

Reklam
Reklam

“Kameralar konusunda biz diğer İlçelere göre çok daha iyi konumdayız. Ama yeterli değil, gelişen teknolojik şartlara ayak uydurmak sorundayız. Bu yolda devam ederek eksik kalan taraflarımızı tamamlamamız gerekiyor. Sanayi sitemizde bunlardan bir tanesi, bu sene biz bir şey daha düşündük bu mevcut kameralarla online olarak İlçe emniyet müdürlüğünden izleme ve verileri değerlendirme yani sanayi sitesini 24 saat buradan görerek sizin dinleme ve evlerinizde olduğunuz vakitlerde bizler buradan daha sık izleyerek korumak istiyoruz. Bunun için esnaflar olarak bizlere yardımcı olursanız İlçe emniyet müdürlüğümüzden 24 izleyebileceğimiz sistem kurmak istiyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından sanayi esnafının soruları cevaplandırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz