Alaplı Toki Okçular İlköğretim Okulundan Veli Ziyaretleri

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi TOKİ Okçular İlköğretim Okulu tarafından öğrencilerin yaşadıkları ortamı görmek, öğretmen, öğrenci veli...

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi TOKİ Okçular İlköğretim Okulu tarafından öğrencilerin yaşadıkları ortamı görmek, öğretmen, öğrenci veli birlikteliğini sağlamak amacıyla veli ziyaretlerinde bulunuldu.

Alaplı TOKİ Okçular İlköğretim Okulu Müdürü Burak Turgut, öğrencilerin yaşadıkları ortamı görmek, öğretmen, öğrenci veli birlikteliğini sağlamak amacıyla veli ziyaretlerinde bulunduklarını söyledi.

Veli ziyaretlerinin dönem sonuna kadar devam edeceğini belirten Turgut, “Öğretmenlerimizin ve Okul Aile Birliği üyelerimizin katıldığı veli ziyaretlerimiz, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da devam ediyor. Ziyaretlerimiz genellikle 3-4 kişilik öğretmen gurupları tarafından gerçekleştirilmektedir. Ziyaretlerimizin amacı velilerimizle tanışmak, öğrencilerimizin yaşadıkları ortamı görmek, öğretmen, veli-öğrenci birlikteliğini sağlamak ve ailelere tavsiyelerde bulunmak şeklinde sıralanabilir. Yaklaşık 30 ile 45 dakika süren ziyaretlerde dönemin sonuna kadar tüm öğrencilerimizin evlerine ulaşılması hedeflenmektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: