Alaplı TSO TOBB genel kuruluna katıldı

Alaplı Tso Başkanı ve Yönetim Kurulu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 67.Genel Kuruluna katıldı

Alaplı Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Kılıç Tso Meclis Başkanı Şenol Usaç TSO Yönetim Kurulu Başkan vekilleri Tarık Yazıcı,Recep Ocak ve TSO Genel Sekreteri Taner Arslan ile birlikte 19-20 mayıs 2012 tarihleri arasında yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 67.Genel Kurulu ve Tobb un 60.Kuruluş Yıldönümü kutlamalarına katıldılar.Bu konuda Açıklama yapan Tso Yönetim Kurulu Başkanı Kılıç şöyle dedi.

Genel Merkezimizin davetiyle birlikte arkadaşlarımızla tüm hazırlıklarımızı tamamlayıp Ankara ya gittik ilk gün TOBB İkiz kuleler önünde hem ilçemizi tanıtmak hemde ilçemizin fındığını tanıtmak üzere diğer Zonguldak standımızı açtık.Standda ilçemizin kavrulmuş fındığını TBMM Başkanımız Sayın Cemil Çiçek ,Devlet Bakanımız Hayati Yazıcı TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’ na ve Türkiye nin heryerinden her köşesinden gelen işadamlarımıza ve iş dünyasının Yöneticilerine ikram ettik.

Reklam
Reklam

Standımızı Eski Zonguldak Valimiz İsmet Metin ve Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğluda ziyaret ettiler.Akşamda 60.yıl kokteylinde çeşitli bakanlarımız ve İşadamlarımız ile ilçemiz hakkında çeşitli istişareler yaptık.20 Mayıs Günü TOBB Etü de Sayın Başbakanımızın da katılımlarıyla 67.Genel Kurulumuzu en verimli şekilde icra ettik.Ardından heyetimiz çeşitli ziyaretler yapıp Alaplı ya döndü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: