Alaplı Tso Yönetimi'nden Tetiker’e Ziyaret

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak ve yönetim kurulu üyeleri...

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak ve yönetim kurulu üyeleri Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker’i makamında ziyaret etti.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 26 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilen Oda Meslek Grubu seçimlerinin ardından göreve gelen yeni yönetim protokol ziyaretlerini sürdürüyor.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker’i makamında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Ziyarette konuşan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, “26 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilen Oda Meslek Grubu seçimlerimizin ardından göreve gelen yeni yönetim ile birlikte protokol ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Alaplı tarihinde bir ilki gerçekleştirerek tek liste ile seçimlerimizi gerçekleştirdik. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde çalışma yaparak hareket etmektir. Biz Kdz. Ereğli ve Alaplı olarak et ile tırnak gibiyiz. Sosyal faaliyetlerde ve sosyo ekonomik faaliyetlerde birbirimize bölge olarak çok yakınız hem de kardeş gibiyiz. Bu konuda sizin de desteğinize ve tecrübelerinize ihtiyacımız var. İlçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verecek olursak Alaplı Islah OSB projesinin yüzde 75’i tamamlandı. Bu proje gerçekleştiğinde yatırımcılar ilçemizi tercih edeceklerdir. Alaplı Liman Projesinin son durumunu takip edebilmek için hisseleri devir edilen Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı’yı en kısa zamanda ziyaret edeceğiz. Duble yol yapımı kapsamında Ereğli’den Alaplı’ya giriş olan taşbaşı kavşağı kapılmıştır. Bu kavşağın kapatılmasından dolayı ilçe esnafımız ve iş adamlarımız büyük ekonomik zararlar yaşamışlardır. Kapalı kavşağımızın tekrar açılabilmesi için desteklerinizi bekliyoruz. Bu konuda ilçede sivil toplum örgütleri ve esnafımızla bir toplantı yaptık. İnşallah bu sorunumuzu çözeriz. Bu vesile bizleri ağırladığınız için odam ve yönetimim adına sizlere çok teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker de Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kdz. Ereğli ve Alaplı TSO olarak ortak hareket etme konusunda çalışmalar yapacaklarını belirten Tetiker, “Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası bizim kardeş odamızdır. Yıllardan beri ortak hareket ettiğimiz, beraberliklerinden mutluluk duyduğumuz, hepsi değerli kardeşlerimizdir. Zaten Kdz. Ereğli’yi Alaplı’dan ayrı düşünmemiz mümkün değil, hem ekonomik ve hem sosyal yönden ayrı düşünemeyiz. Ne yazık ki tam manasıyla Alaplı’yı Kdz. Ereğli’ye katamadık. Katabilseydik daha büyük gelişmeler olurdu. Ama inşallah OSB’leriye ve birlikte hareketle bunu başarmaya çalışacağız. Burada ortak kararlar almak önemli şimdi seçilmiş genç kardeşimizin daha iyi ve faydalı işler yapacağına inanıyorum. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretlerde Kdz. Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, meclis üyeleri Alaplı

Reklam
Reklam

TSO Meclis Başkanı Hasan Öztürk, TSO Başkanvekili Tarık Yazıcı, , Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Oktay, Burak Yaman, TSO Genel Sekreteri Taner Arslan ve TSO Meclis Üyesi Uğur Kuşçu da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: