Alaplı Tso’da Ocak Ve Öztürk Dönemi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) Başkan, Meclis Başkanı ve üyelikleri için seçim...

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) Başkan, Meclis Başkanı ve üyelikleri için seçim yapıldı.

Seçimlerde TSO Başkanı Recep Ocak olurken Meclis Başkanlığına ise Hasan Öztürk seçildi.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan Organ Seçimlerinin ardından seçilen 11 Meclis Üyesi kendi arasında toplanarak Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ile Meclis Başkanı ve üyelerini belirledi.

Oda binasında yapılan seçimlerde TSO Başkanı Recep Ocak olurken, Hasan Öztürk ise Meclis Başkanı oldu.

Reklam
Reklam

Tarık Yazıcı ile Nedim Kaplancan’ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olduğu seçimlerde Burak Yaman ile Selçuk Oktay ise Yönetim Kurulu üyesi oldu.

Meclis Başkan vekili Mustafa Yener’in belirlendiği seçimlerde Yüksek Koçak ise Meclis Katibi oldu.

Seçim ile ilgili değerlendirmelerde bulunan TSO Başkanı Recep Ocak, “Meclis başkanı, meclis üyeleri ve yönetim kurulu seçimlerinde sorunumuz yok demiştik. Nasıl bu listeyi birlik ve beraberlik içinde yapmışsak bu seçimleri de birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız demiştik. Gördüğünüz gibi dediğimiz çıktı. Daha öncede söylediğimiz gibi biz ben değil biz diyerek yolumuza devam edeceğiz. Klasik vaatler ve söylemler yerine gerçekleri konuşacağız. Ben öncelikle şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına 4 yıldır Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren ve bizlere ağabeylik yapan çok değerli başkanımız Rafet Kılıç' a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Meclis Başkanlığı yapan Şenol Usaç ağabeyimize ve eski yönetime çok teşekkür ediyorum. Bu liste Alaplı'nın geleceğine yön verecektir. Alaplı'mızın belli başlı sorunları ortadadır. Daha önceki TSO yönetimi olarak takip ettiğimiz sorunlar başta olmak üzere Alaplı iş adamı ve esnafımızın sorunlarını çözmek, ilçemizdeki işsizliği azaltmaya yönelik olarak girişimlerimiz devam edecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: