Alaplı Ziraat Odası Başkanı Türkoğlu:

Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, çiftçileri fındık gelir desteği için kayıtlarını güncelleme uyarısında bulundu.

Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, çiftçileri fındık gelir desteği için kayıtlarını güncelleme uyarısında bulundu.

Türkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alan Bazlı Fındık Gelir Desteğinde son müracaatın 31 Aralık olduğunu söyledi.

Başvuruda bulunmayanları telefonla ve yazılı olarak uyardıklarını ifade eden Türkoğlu, şöyle konuştu:

"Üreticilerimiz alan bazlı fındık gelir desteğinden mağdur olmaması için Çiftçi Kayıt Sistemi ve Fındık Kayıt Sistemi'ne kayıt yaptırmaları veya kayıtlarını güncellemeleri gerekmektedir. Oda olarak Alan Bazlı Gelir Desteğine müracaatta bulunmayan çiftçilerimizi tespit ettik. Gerek muhtarlar yoluyla gerekse Ziraat odası delegeleriyle bu çiftçilere ulaşarak onları bilgilendiriyoruz. Üreticilerimiz işlerini son güne bırakmamalarını istiyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Cem Sürmeneli / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz