Alaplı'da Dezenfekte Çalışmaları

ZONGULDAK (AA) – Alaplı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan umumi tuvaletler dezenfekte edildiği bildirildi. 

ZONGULDAK – Alaplı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan umumi tuvaletler dezenfekte edildiği bildirildi. Alaplı Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Amiri Metin Özdil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni dezenfekte makinesi aldıklarını, ayda bir kez vatandaşların yoğun olduğu yerlerde dezenfekte çalışması yapacaklarını söyledi. Öncelikle umumi tuvaletleri dezenfekte ederek çalışmalara başladıklarını ifade eden Özdil, şöyle konuştu: "Kurban Bayramı öncesi umumi tuvaletlerde bakteri temizliği yapmaya başladık. Daha sonra ilçemizdeki tüm çöp konteynerlerini ilaçlayacağız. Halkımızdan isteğimiz sokaklarımızı da kendi evleri gibi görüp yerlere çöp atmamaları ve özellikle tükürmemeleridir. Kendi sağlığımız kadar başkalarının sağlığını da düşünerek saygı gösterirsek, genel hijyen kurallarına uyarsak hem kendimizi hem de başkalarını korumuş oluruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: