Alaplı'da Dolgu Sahasında Düzenleme

ZONGULDAK (AA) – Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, dolgu sahasında iş makineleriyle birlikte düzenleme yaptıklarını belirtti.

ZONGULDAK – Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, dolgu sahasında iş makineleriyle birlikte düzenleme yaptıklarını belirtti. Çimenoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelecek yıl dolgu sahasında 2. etap çalışmaların başlayacağını söyledi. Dolgu sahasının 120 bin metrekarelik alanının 70 bin metrekaresinin doldurulduğunu anlatan Çimenoğlu, "15 bin metre kare alan üzerindeki 1. etap çalışmalarını tamamlayarak halkın hizmetini açmıştık. Şu anda iş makinesiyle birlikte dolgu sahasında zemin düzenleme çalışması yapılıyor. Diğer etap da tamamlandıktan sonra halkımız daha büyük ve geniş park alanına kavuşmuş olacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: