Alaplı'da Dükkânların Ihalesi Yapıldı

Zonguldak Alaplı Belediyesi’nin, yüklenici firma kanalıyla inşaatına başlayacağı dere boyu güzergâhındaki çarşı dükkânlarının ihalesi yapıldı.Alaplı...

Zonguldak Alaplı Belediyesi’nin, yüklenici firma kanalıyla inşaatına başlayacağı dere boyu güzergâhındaki çarşı dükkânlarının ihalesi yapıldı.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, 12 Şubat Salı günü yapılan ihaleye 6 firmanın katıldığını ve kapalı zarf usulüyle alınan tekliflerin bir hafta içinde değerlendirilerek, sonucun açıklanacağını bildirdi.

Çimenoğlu, her biri 22,5 metrekare kapalı alana sahip 57 dükkân için yapılan ihaleyi alacak yüklenici firmaya, sözleşmenin imzalanmasının ardından 10 gün içinde yer teslimi yapılacağını ve inşaat çalışmalarının da sözleşme gereği 150 günde bitirileceğini bildirdi. Yapılacak yeni dükkânların ilçeye ve bölgeye hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, “Yeni yapılacak dükkânlar, ilçemizin çehresini de değiştirecek.“ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: