Alaplı’da Kaynakçılık Kursu Açıldı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğü...

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğü işbirliği ile İstihdam İçin Mesleki Eğitim Projesi (İMEP) kapsamında kaynakçılık kursu açıldı.

Alaplı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Uludağ, Halk Eğitim Merkezi ve Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğü işbirliği ile İstihdam İçin Mesleki Eğitim Projesi kapsamında kaynakçılık kursunun açıldığını söyledi.

Kursiyer tespiti için yapılan kura çekiminin ardından kursun başladığını belirten Uludağ, ”Alaplı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ve Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğü işbirliği ile İstihdam İçin Mesleki Eğitim Projesi (İMEP) kapsamında kaynakçılık kursu açıldı. Kursiyer tespiti için yapılan kura çekiminin ardından 16 Ekim 2012 tarihinden itibaren kursumuz başladı. İMEP İşbirliği Protokolü kapsamında açılan kursumuza katılan 15 kursiyerimiz 800 saat 133 iş günü sürecek kurs sonunda kaynakçı sertifikası alacaklardır. İŞ -KUR tarafından finanse edilen kursumuza katılan kursiyerlerimize günlük ücret verilmektedir. Böylece kursiyerlerimiz bir taraftan meslek öğrenirken diğer taraftan da belirli bir gelir elde etmektedirler” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: