Alaplı'da Kütüphaneye Destek Kermesi

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından okul kütüphanesine kitap desteği amacıyla bir...

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından okul kütüphanesine kitap desteği amacıyla bir kermes düzenlendi.

Alaplı Anadolu Lisesi Kütüphane Kulübü'ne kitap kazandırmak amacıyla düzenlenen öğretmen-öğrenci dayanışmasının yansıtıldığı Kütüphaneye Destek Kermesi büyük ilgi görüyor. Kütüphane Kulübü yöneticileri öğrencilerle elele vererek düzenlenen kermeste öğretmen ve öğrencilerin titizlikle hazırladığı birbirinden leziz kuru pasta, börek, çörek çeşitleriyle soğuk ve sıcak içeceklerden oluşan ürünler stantları doldurdu. Gün boyu devam eden kermese öğrenciler ve okula gelen veliler büyük ilgi gösterdiler. Öğrenciler, okul harçlıklarıyla birbirinden leziz damak tadına hitap eden yiyeceklerden alarak Kütüphane Kulübü'ndeki arkadaşları ve öğretmenleriyle kütüphaneye kitap desteği sağlamanın sevincini paylaştılar. Kütüphane Kulübü öğretmenleri, kermese gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti belirterek, "Kermesten sağlanan gelirle kütüphanemize zenginlik katacak çeşitli kitapları alacağız" dediler.

Reklam
Reklam

Kütüphane Kulübü yöneticileri, Alaplılılara seslenerek çeşitli alanlarda kitap ve ansiklopediler bağışına davet ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: