Alaplı’da Toplu İftar Ve Kadir Gecesi Programı Düzenlendi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde belediye ve Alaplılı işadamlarının işbirliğiyle halka açık iftar ve Kadir Gecesi programı...

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde belediye ve Alaplılı işadamlarının işbirliğiyle halka açık iftar ve Kadir Gecesi programı düzenlendi.

Alaplı’da belediye ve Alaplılı işadamlarının işbirliğiyle halka açık iftar ve Kadir Gecesi programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Alaplı Merkez Camii önündeki Hükümet Caddesi üzerinde verilen iftar yemeğine; Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, daire müdürleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, aniden karar verilen iftar ve kandil programına yoğun bir hazırlık yapamadıklarını, buna rağmen kabalalık bir vatandaş topluluğunun katılmasının herkesi memnun ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Bu tür programların insanların kaynaşmasına, yardımlaşma ve dayanışma duygularının artmasına, manevi duyguların daha da gelişip pekişmesine vesile olduğunu ifade eden Çimenoğlu, “Programa katılan tüm vatandaşlarımıza ve destek veren herkese teşekkür ediyorum“ dedi.

Bu arada, kılınan teravih namazının ardından program kapsamında “Kutsal Emanetler Sergisi” açıldı. Alaplı Merkez Camii’nde okunan ilahilerin eşliğinde açılan sergide, Sakal-ı Şerif, Sancak-ı Şerif ve Kabe Örtüsü’nü görüp dokunabilmek için vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: