Alarko Ve Cengiz Holding Ceo’larından Ünver’e Ziyaret

Alarko Şirketler Topluluğu CEO'su Ayhan Yavrucu, Cengiz Holding CEO’su Ömer Mafa ve MEDAŞ Genel Müdürü...

Alarko Şirketler Topluluğu CEO'su Ayhan Yavrucu, Cengiz Holding CEO’su Ömer Mafa ve MEDAŞ Genel Müdürü Muhittin Murat, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, konuklara Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve bundan sonraki süreçte yapılması öngörülen projelere ilişkin de bilgiler aktardı.

Alarko Şirketler Topluluğu CEO’su Ayhan Yavrucu’da , Ünver’e kendilerine gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Ünver ziyaretin anasına Alarko Şirketler Topluluğu CEO'su Ayhan Yavrucu, Cengiz Holding CEO’su Ömer Mafa ve MEDAŞ Genel Müdürü Muhittin Murat, çeşitli hediyeler takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: