Alarm Çalmaya Başlayınca Kabloları Isırarak Susturdu

* Hırsızın soygun malzemeleri : Kaldırım taşı, tekme, yumruk ve dişleri Ersan SAN, İstanbulDHA Cep telefonu ve teknoloji ürünleri satılan mağazanın camını

* Hırsızın soygun malzemeleri : Kaldırım taşı, tekme, yumruk ve dişleri

Ersan SAN, İstanbulDHA
Cep telefonu ve teknoloji ürünleri satılan mağazanın camını kaldırım taşıyla kıran hırsız, tekme ve yumruklarıyla büyüttüğü delikten içeri girdi. Alarm çalmaya başlayınca bağlı oldukları kablolarını ısırarak kopardı, 3 telefonu aldı ama kaçarken yakalandı.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
Görüntüler işyerinin farklı noktalarına yerleştirilmiş güvenlik kameralarına yansıdı. Saat sabaha karşı 03.00' ü gösterdiğinde kameralardan birinin kayıt alanında hırsızın gelişi görülüyor.

Reklam
Reklam

CAMI KALDIRIM TAŞIYLA KIRDI
Yerden aldığı kaldırım taşıyla camı kıran kişi, tekme ve yumrukla camı kırmaya devam ediyor ve açtığı boşluğu içeri girebilecek kadar genişletiyor. Cep telefonları standına giden hırsız telefonların bağlı olduğu alarm kablolarının dişleriyle kesiyor, telefonlardan 3'ünü alıyor ve hızla olay yerinden uzaklaşıyor.

MAHALLELİ PEŞİNE DÜŞTÜ
Bu sırada mağazanın genel alarmı çalmaya devam ettiği için onu duyanlar sokağa fırlıyor ve hırsızı kovalamaya başlıyor. Kovalamaca hırsızın yakalanmasıyla son buluyor. Bu sırada olay yerine polisler de ulaşıyor. Yakalanan kişi cep telefonlarıyla birlikte polislere teslim ediliyor.

Görüntü Dökümü
---------------------------------
Yerden aldığı kaldırım taşı ile camı kırmaya çalışması.
Cama yumruk ve tekme atması.
İçeriye girmesi.
Standarda ki telefonları alması.
Alarm kablolarını ısırarak koparması.
Kaçarak uzaklaşması.
Sokağa çıkanların arkasından koşması.
Yakalayıp olay yerine getirmeleri.
Polis ekiplerinin hırsıza yede kelepçe takmaları.
Genel ve Detay görüntüler.(cep telefonu)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: