Alarmı devre dışı bırakan hırsızlar fabrikayı soydu

Bursa'da bir iş yerinin asma kilitlerini kesip alarm cihazlarını devre dışı bırakan kişi yada kişiler,...

Bursa'da bir iş yerinin asma kilitlerini kesip alarm cihazlarını devre dışı bırakan kişi yada kişiler, bir araçla birlikte çok sayıda bilgisayarı çaldı.
Hırsızlık, Veysel Karani Mahallellesi Vefa Caddesi üzerindeki Enis Çiçek B.'ye ait fabrikada meydana geldi. Fabrikanın alüminyum kapısının zorlayarak içeri giren kişi yada kişiler, önce asma kilitleri kesti, ardından da alarm cihazlarını kopartarak devre dışı bıraktı. Hırsızlar, patron odasında bulunan çelik kasanın kilit göbeklerini parçalayıp içindeki 16 EZ 824, 16 EZ 825 plakalı Hyundai,16 BCS 36 plakalı BMV, 16 BRG 28 plakalı Opel ve 16 JHK 07 plakalı Ford marka araçların yedek anahtarlarını aldı.
Ardından da işyeri önünde park halinde bulunan 16 JHK 07 plakalı araç ile büro içerisindeki 3 adet mini bilgisayar, bir adet laptop ve çalışma masası çekmecesindeki yaklaşık yüz TL bozuk parayı alarak kapılara karıştı. İş yeri sahibinin şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz