Alaşehir'e 670 bin lira KÖYDES yatırımı

AK Partili Alaşehir İl Genel Meclisi Üyesi Fedayi Kozan, KÖYDES'ten Manisa'nın köylerinde kullanılmak üzere 6 milyon 424 bin lira ödenek

AK Partili Alaşehir İl Genel Meclisi Üyesi Fedayi Kozan, KÖYDES'ten Manisa'nın köylerinde kullanılmak üzere 6 milyon 424 bin lira ödenek geldiğini söyledi.

Kozan gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaşehir'in KÖYDES bütçesinden 670 bin lira ödenek aldığını, bundan memnun olduklarını belirterek, KÖYDES'in köylerin altyapı sorunlarını çözmek için AK Parti hükümeti tarafından hayata geçirilen devrim niteliğinde bir proje olduğunu kaydetti.

KÖYDES'ten gelen bütçeyi kullanmak için bir program hazırladıklarını ifade eden Kozan, "Bütçemizin tamamını köy yolları ve köy içi parke düzenlemelerinde kullanacağız. Köy yollarına bu kez kilit parke döşeyeceğiz. Daha önceki denemelerimizde olumlu sonuçlar aldık" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: