Alaşehirli Muhtarın Adı Parkta Yaşayacak

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Fatih Mahallesi eski muhtarı Selim Gürcan'ın adı Alaşehir Belediyesi tarafından...

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Fatih Mahallesi eski muhtarı Selim Gürcan'ın adı Alaşehir Belediyesi tarafından yeni düzenlenen bir parka verildi.

1998 yılından bu yana aralıksız Fatih Mahallesinin muhtarlığını yapan oto tamircisi, iki çocuk babası Selim Gürcan 10 Haziran 2012 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Alaşehir Belediyesi vefa örneği göstererek, yeni düzenlenen bir parka Selim Gürcan ismini verdi. Parkın açılışına Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Alaşehir Müftüsü Mehmet Yiğit, Selim Gürcan'ın eşi ve çocukları, yeni muhtar Hasan Çalışkan ve mahalle sakinleri katıldı. Açılış töreninde konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Fatih Mahallesi'nde aralıksız üç dönemdir muhtarlık yapan ve ani bir şekilde aramızdan ayrılan Selim Gürcan'ın mahalleli tarafından ve bizler tarafından çok sevilmesi, yaptığı hizmetlerin takdir edilmesi nedeniyle, Fatih Mahallesi'nde düzenlemiş olduğumuz parka onun adının verilmesini uygun gördük. Mahallede yapılan bu hizmetle hem insanlar rahat bir nefes alacaklar hem de çocukları güvenli bir ortamda oynayabilecekler. İsteyen ihtiyaç duyduğu sporu yapabilecek. Sevilen muhtarımızın adı sonsuza dek yaşayacak. Belediye olarak bu tür hizmetleri vermekten gurur duyuyoruz, hizmetlerimiz sürecek." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: